Accessoires


Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Veel hoogwaardige accessoires hebben wij in ons assortiment om een gedenkteken net even wat persoonlijker te maken. Zo kunt u ki ezen voor zeer mooie metalen ornamenten, zoals een lantaarn, een vlinder, een musje, een kruis, vazen, porseleinen foto’s enz. De metalen die wij gebruiken voor lettertypes en ornamenten zijn zeer hoogwaardige metalen. Zo gebruiken wij brons, RVS en aluminium.

 

Ook kunt u kiezen voor gestraalde ornamenten die wij in elke gewenste kleur kunnen inkleuren, of met bladgoud kunnen inleggen. U kunt zelfs uw eigen ornamenten ontwerpen!

 

Lasertechniek biedt de mogelijkheid om een foto als afbeelding in een donkere steen te laseren, waardoor een zeer mooi effect ontstaat.

 

Een lettertype is zeer bepalend voor de vormgeving van de steen. Dankzij de geavanceerde apparatuur waarover wij beschikken, hebben wij het proces geheel in eigen hand en is het mogelijk om nagenoeg elk gewenst lettertype in het monument te stralen.

 

Ook kunt u kiezen voor een metalen letter, wat weer een hele andere uitstraling aan het monument geeft. De metalen die wij gebruiken voor lettertypes en ornamenten zijn zeer hoogwaardige metalen, zo gebruiken wij brons, RVS en aluminium.

 

Vlak voordat de steen geplaatst wordt, nodigen wij u als klant uit om samen met ons de plaats van de tekst en eventuele ornamenten te bepalen. Een service die voldoening geeft, omdat u geheel zelf bepaalt waar de tekst en eventuele ornamenten ge plaatst kunnen worden.

 

Ook wanneer een tweede persoon in een graf bijgezet wordt, kunnen wij de tweede inscriptie verzorgen. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan zodat wij ook de tweede inscriptie in hetzelfde lettertype kunnen verzorgen.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer