Numansdorp


Welkom op de site van Overkamp

Ook in Numansdorp kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van grafmonumenten, grafzerken, grafonderhoud, urnen, urnenmonumenten, assieraden, uitvaartbloemen en grafaccessoires.

 

Grafmonumenten & grafstenen

Voor alles op het gebied van grafstenen bent u bij ons aan het juiste adres. Elke gedenksteen wordt voor u op maat gemaakt en is daarom bij voorbaat uniek. Verschillende materialen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Hierbij kunt u denken aan: Natuursteen (graniet, marmer, leisteen, kwartsiet, hardsteen), RVS, Brons, Glas, Aluminium en Porselein. Daarnaast hebben wij monumenten van Atelier Wijnen en graftrommels in ons assortiment. Ook voor een tweede inscriptie, onderhoud, restauratie en aanpassing van een bestaand graf kunt u met een gerust hart bij ons terecht. U kunt te alle tijde geheel vrijblijvend onze uitgebreide showroom bezoeken, of een afspraak maken met onze adviseurs.

 

Urnen, urnenmonumenten & andere asbestemmingen

Voor alles op het gebied van urnen en andere asbestemmingen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom hebben wij een grote collectie urnen en andere asbestemmingen van diverse materialen. Hierbij kunt u denken aan: bronzen urnen, natuursteen urnen, RVS urnen, urnen van keramiek en verschillende combinaties van materialen. Daarnaast hebben wij ook ashangers van goud, zilver en RVS. en verschillende soorten bewaarobjecten voor de as. Tevens is het mogelijk om zelf een urn te ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een urnenmonument. Ook hierin zijn de mogelijkheden qua vormgeving en materialen zeer divers en is het mogelijk om zelf een urnenmonument te ontwerpen. We hebben inmiddels al vele bijzondere urnenmonumenten mogen plaatsen.

 

Uitvaartbloemen, rouwarrangementen & grafbeplanting

Ook voor mooie uitvaartbloemen, rouwarrangementen en grafbeplanting kunt u terecht bij de specialisten van Overkamp. Wij hebben een eigen diplomeerde, maar vooral zeer ervaren bloemiste in dienst die u kunt adviseren. Ook kunt u bij ons terecht voor bloemen bij het graf, of urnengraf voor bijvoorbeeld een verjaardag, of moederdag. Bij ons kunt u eventueel ook kiezen voor de hoge kwaliteit zijden bloemen die wij in ons assortiment hebben. Niet van echt te onderscheiden en blijft gedurende een lange tijd mooi. U kunt te alle tijde onze uitgebreide showroom bezoeken om voorbeelden te komen bekijken.

 

Accessoires

De mogelijkheden om uw gedenkteken te verpersoonlijken zijn ongekend. Zo kunt u denken aan bronzen, RVS en aluminium ornamenten, gestraalde afbeeldingen, bijzondere lettertypes, een gelaserde foto, een porseleinen foto, vazen, plantenbakken van natuursteen, een mooi bloemstuk, lantaarns, kaarsen en nog vele andere producten om uw gedenkteken persoonlijker te maken. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden te krijgen is het raadzaam om eens een bezoekje aan onze showroom te wagen.

 

Persoonlijk, professioneel & kwaliteit

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1930 actief is waarbij onze klanten en een persoonlijke behandeling centraal staan. Inmiddels is de vierde generatie actief in het bedrijf en daarmee gaat ook Overkamp met zijn tijd mee. Vernieuwende materialen en vormgeving, maar nog steeds ouderwetse kwaliteit. Wij benaderen ons vak professioneel, een voorbeeld hiervan is onze diplomeerde vaklui. Kortom u kunt met een gerust hart met al u vragen bij ons terecht. Voor meer informatie en/of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Begraafplaatsen / Crematoria Numansdorp

Begraafplaats aan de Hallingsweg te Numansdorp

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer