Dierenmonumenten


Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Een gedenkteken ter herinnering aan uw geliefde huisdier is heel persoonlijk. Ons assortiment komt u hierin ruimschoots tegemoet. Het is voor ons een uitdaging om samen met u een passend en persoonlijk gedenkteken samen te stellen dat zowel qua prijs als qua kwaliteit bij u past.

Ons assortiment omvat alle soorten van gedenktekens in diverse materialen. Zo kunt u kiezen uit: dierenurnen, dierengedenkstenen, rvs gedenktekens, dierenbeelden, gedenkplaquettes en allerlei accessoires om het dierenmonument of de dierenurn persoonlijk te maken.

Het zeer uitgebreide assortiment dat u in onze grote showroom en showtuin kunt bewonderen is echter niet het enige dat wij kunnen leveren. Ook kunt u een geheel eigen dierenmonument, of dierenurn ontwerpen.

Het assortiment dat wij in afbeelding laten zien op de website, is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kijkt u gerust rond op onze website. Wanneer u vragen heeft, een afspraak wilt maken, of meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen en u kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze uitgebreide showroom.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer