Grafmonumenten & grafstenen


Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Een gedenkteken ter herinnering aan de overledene is heel persoonlijk. Ons assortiment gedenktekens komt u hierin tegemoet. Het is voor ons een uitdaging om samen met u een passend en persoonlijk gedenkteken samen te stellen.

Ons assortiment omvat alle soorten van gedenktekens in diverse materialen. Zo kunt u kiezen uit: familiegraven, algemene graven, urnengraven, dubbele graven, grafzerken, kindergraven, urnen, beelden, gedenkplaquettes en allerlei accessoires om het grafmonument of urn persoonlijk te maken.

Het zeer uitgebreide assortiment dat u in onze grote showroom en showtuin kunt bewonderen is echter niet het enige dat wij kunnen leveren. Ook kunt u een geheel eigen monument ontwerpen. Omdat wij de beschikking hebben over de modernste machines zijn wij in staat om een gedenkteken helemaal zelf te produceren, waardoor wij aanzienlijk kortere levertijden kunnen realiseren. Hier kunt u denken aan een productietijd van 2 tot 4 weken.

Het assortiment dat wij in afbeelding laten zien op de website, is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kijkt u gerust rond op onze website. Wanneer u vragen heeft, een afspraak wilt maken, of meer informatie wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen en u kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze uitgebreide showroom.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer