Ons Bedrijf te Gouda


Vakmanschap sinds 1930

 

Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Overkamp Grafmonumenten heeft een lange historie. Vakmanschap was voor Piet Overkamp het uitgangspunt toen hij het familiebedrijf in 1930 oprichtte. Zoon Piet Overkamp nam in 1952 het bedrijf over. Meer dan zestig jaar was Overkamp gevestigd aan de Lange Groenendaal te Gouda. Zijn kleinzoon Peter Overkamp is nog steeds trouw aan de filosofie dat vakmanschap samen moet gaan met kwaliteit en service.

 

Nog steeds ligt de nadruk op natuurstenen urnen, grafzerken en grafmonumenten, maar daarnaast is er een grote variëteit aan andere materialen, zoals glas, kunststof en metaal leverbaar. In 1990 kwam Peter Overkamp in de zaak. Ook hij combineerde vakmanschap met ondernemersgeest en verhuisde twee jaar later met het bedrijf naar de Nijverheidsstraat 14 (eveneens in Gouda). Daar kreeg Overkamp bijna vier keer zoveel ruimte (850m2). Ook is er een aparte showroom van maar liefst 500 m2 gebouwd. Hierdoor beschikken wij over een passende ruimte voor de presentatie van een ruime sortering urnen, grafzerken en grafmonumenten in diverse materialen. Uniek in Nederland! Nabestaanden kunnen in alle rust een keuze maken, bijgestaan door vakkundige adviseurs.

 

Met zorg en toewijding ontwerpen wij een persoonlijk gedenkteken, dat qua materiaalkeuze en afwerking past bij de hoge eisen die aan een duurzaam gedenkteken gesteld mogen worden. Tevens is onze showroom rolstoelvriendelijk en hebben wij een rolstoel beschikbaar voor bezoekers die slecht ter been zijn. Ook hebben wij ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer