Ons Bedrijf te Gouda


Vakmanschap sinds 1930

 

Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Overkamp Grafmonumenten heeft een lange historie. Vakmanschap was voor Piet Overkamp het uitgangspunt toen hij het familiebedrijf in 1930 oprichtte. Zoon Piet Overkamp nam in 1952 het bedrijf over. Meer dan zestig jaar was Overkamp gevestigd aan de Lange Groenendaal te Gouda. Zijn kleinzoon Peter Overkamp is nog steeds trouw aan de filosofie dat vakmanschap samen moet gaan met kwaliteit en service.

 

Nog steeds ligt de nadruk op natuurstenen urnen, grafzerken en grafmonumenten, maar daarnaast is er een grote variëteit aan andere materialen, zoals glas, kunststof en metaal leverbaar. In 2021 zijn we verhuisd naar de Hanzeweg 8 te Gouda. Hier hebben we maarliefst 1.500 m2 aan binnenruimte. Hierdoor zijn wij in staat om u goed van dienst te kunnen zijn. Zo beschikken wij over een uitgebreide showroom en een zeer moderne werkplaats waar wij alle werkzaamheden uit kunnen voeren. Uiteraard bent u van harte welkom om ons een bezoekje en kennis te maken met ons bedrijf.

 

Met zorg en toewijding ontwerpen wij een persoonlijk gedenkteken, dat qua materiaalkeuze en afwerking past bij de hoge eisen die aan een duurzaam gedenkteken gesteld mogen worden. Tevens is onze showroom rolstoelvriendelijk en hebben wij een rolstoel beschikbaar voor bezoekers die slecht ter been zijn. Ook hebben wij ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer