Urnen


Bekijk ook onze nieuwe website:

www.overkampgedenktekens.nl

 

Urnen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Alleen al op het gebied van materialen is uw keuzevrijheid zeer groot. Zo zijn er keramische, bronzen, RVS, marmeren, granieten, porseleinen, houten, glazen en biologische urnen. Het materiaal en de vormgeving geven elke urn zijn eigen specifieke uitstraling.

 

Ook de plaats waar de urn komt te staan kan van invloed zijn voor de uiteindelijke keuze van de urn. Zo kunt u kiezen om de urn thuis neer te zetten, de as te verdelen over dierbare familie in kleine urnen, te plaatsen in een urnennis, of te kiezen voor u rnenmonument. Elke keuze heeft zijn voor- en nadelen.

 

Wij kunnen u volledig bijstaan in de keuze voor een urn, of een urnenmonument. Wij zijn volledig op de hoogte van de voorschriften die gelden op de begraafplaatsen en crematoria. Bovendien kennen wij de materialen goed en kunnen u adviseren over de voor- en nadelen.

 

Wij nodigen u van harte uit om onze zeer uitgebreide collectie urnen te komen bezichtigen in onze showroom. Hier kunt u goed het verschil tussen de verschillende materialen en vormen zien, voelen en aanraken. Bovendien kunt u een eigen ontwerp maken.

Laatste nieuws

Kunstwerk Gouda Natuurtsteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen 

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouwwerk.


lees meer

Bijzonder kunstwerk

 

 

Dit kunstontwerp is in samenwerking met beeldende kunstenaar Siemen Bolhuis tot stand gekomen. 


lees meer